Zoeken naar mijn omgeving

Uw zoekactie voor mijn omgeving leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Superbeffer 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
27 dagen
glenn 36 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
opzoek naar een leuke vrouw
Hey Ikzelf ben een 36 jarige man, opzoek naar een leuke vrouw uit de nabije omgeving om leuke momenten samen te hebben. Af en toe een leuke avond met een leuke afsluiter. Uiterlijk geen specifieke voorkeuren, moet gewoon een leuke klik zijn zowel uiterlijk als innerlijk Hopelijk tot snel.  
27 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor natuur / boswandeling
Lente is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek zodra het weer het toelaat een leuke dame die samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten (je eventueel eigen fantasietjes krijgen voorrang). Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
27 dagen
Django 56 jaar Limburg - Maastricht
Een leuk en spannend afspraakje......
Hij, mijn naam is Django! Misschien ben ik wel op zoek naar jou. Ik zoek een spontane dane met lef. Een vrouw die niet bang is voor een 'avontuurtje'. Dat kan een eenmalig date zijn, maar ook regelmatig, een soort van speciale huisvriend voor jou! Wie ben ik? Ik ben een prettige mid-vijftiger uit de omgeving van Maastricht. Niet roker, gezond lijf en een normaal postuur. Verder heb ik gevoel voor humor, niet opdringerig en ben ik sociaal vaardig. Uiteraard is ons beider privacy heel belangrijk! Discretie en hygiëne zijn gegarandeerd. Ben jij die dame met lef? Dan hoor ik graag van jou. Gr Django.  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
28 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor natuur / boswandeling
Lente is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek zodra het weer het toelaat een leuke dame die samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
29 dagen
Tom 33 jaar Limburg - Genk
Straks om 18u of morgen rond 10u
Hoi ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben straks voor het werk in genk. Waar kan ik erna rond 18u langskomen om te douchen en wat fun. Of morgen voormiddag rond 10u in Hasselt. Stuur stats en foto en eventueel wat je zou willen doen. Maar enkel als je rond 18u omgeving genk kan ontv.of morgen voormiddag rond 10u in Hasselt Grts tom  
Philip 57 jaar West-Vlaanderen - Bredene
zoek vrouw 65+ j voor sex date
Hallo ik ben Philip 57 j uit Bredene verzorgde man zoek vrouw 40 +j tot 65+ j die graag verwent wil worden met een massage strelen vingeren beffen en neuken ik hou ook van vrouwen die behaard zijn . Heb je zin laat iets van je horen ! liefst een vrouw omgeving van de kust en Brugge Groetjes Philip  

zoek vrouw 65+ j voor sex date
29 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht slanke niet rokers vrouw , duw jij men hoofdje tussen u lekkere benen gehuld in panty's...ik zal je kut ,kontje reet likken en je tepels zuigen op bevel.... meer bespreekbaar ik goede uithouding xl lul . ontvang of verplaats na 19h. Echt zin nu .Pijp jij ook heel graag? vele mogelijkheden .  
blotevoetjes 55 jaar Antwerpen - Ekeren
voet, feet, tenen, foot, ekeren
Op zoek naar een vrouw die het heerlijk vindt om haar voetjes te laten verwennen, masseren, kussen, likken. Liefst omgeving ekeren. Eerste contact kan in een cafe, bij een tas koffie of een biertje.  

voet, feet, tenen, foot, ekeren
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10